Brogsitter Weingüter, Rheinhessen ARS, Pinot Noir rosé

€ 12,75

Mooi zalmroze kleur met koperen hinten. Een levendige frisse rose met verleidelijke aroma's van wilde frambozen, aardbeien en aalbessen. Fris, fruitig karater dat heel typisch is en vaak terug te vinden is in klassieke rosé uit de Provence.

Druif

100% Pinot Noir.

Domein

De familie Brogsitter kan terugkijken op een traditie van wijnproductie die teruggaat tot 1600. Altijd gedreven door de claim om alleen de beste producten te produceren. Voortdurende innovaties zijn nodig om de hoge kwaliteitsnormen te behouden. In de wijngaarden worden de wijngaarden bijvoorbeeld voortdurend geherstructureerd met de klassieke druivensoorten Pinot Noir, Early Burgundy en Riesling. De technologie in de wijnmakerij is altijd " state of the art ". Hier worden de modernste methodes toegepast, zonder de oude en bewezen tradities te veronachtzamen, resulterend in wijnen en mousserende wijnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Vinificatie

Deze oogst gebeurt in de ochtend uren waarna men de druiven enkele uren laat macereren in de sap om iets meer aroma's en samken te ontrekken uit de schillen.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)BROG08021
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 10,54
Prijs (incl. BTW)€ 12,75
BTW€ 2,21
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 12 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2021
Land Duitsland
Regio Rheinhessen
Dit product heeft nog geen beoordelingen.