Care Garnacha/Syrah Roble, Bodegas Anadas 2017

€ 6,47


De Care Roble heeft een intense kleur van zwarte kersen. Een complexe neus met aroma's van rijp rood en zwart fruit. In de mond is het fruit duidelijk aanwezig. De smaken zijn perfect in evenwicht, vol en intens. Een lange afdronk.
50% Garnacha en 50% Syrah, allen afkomstig uit streng geselecteerde eigen wijngaarden.
Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel.
Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena.
Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen;
de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc.
De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos.
Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
Koude schilinweking gedurende 4 dagen. Alcoholische fermentatie onder constante temperatuur (28 graden Celsius), gevolgd door een rijping op eiken barriques gedurende 3 maanden.
Alle druiven worden 's avonds geoogst m.u.v. de Garnacha en de Muscat d'Alexandria.
Unieke productcode (UPC)ANADA04017
ProducttypeWine
Prijs (excl. btw)€ 5,35
Prijs (incl. btw)€ 6,47
BTW hoog (21%)€ 1,12
Beschikbaarheid Beschikbaar
Regio Northern Spain
Oogstjaar 2017
Land Spanje
Inhoud 0,75 Liter
Alchohol percentage 14,0 %