Care Solidarity Temp. / Cab. Sauv. Rosado 2018

€ 6,62


De neus is fris en elegant met intense fruitaroma’s zoals groene appel, ananas en citrus. In de mond is deze rosé fruitig, verfrissend en mooi in balans.
Bodegas Anadas bevindt zich in het hart van de DO Cariñena en is één van de oudste (1935) familiebedrijven in deze regio met zeer groot potentieel.
Ze produceren voornamelijk rode wijnen op basis van Garnacha, aangevuld met enkele witte en rosé wijnen. Dit levert een breed assortiment wijnen op, allen bekend onder de naam CARE. Dit is de oude, Romeinse naam voor Cariñena.
Het CARE project is een exclusief, innovatief en zeer toegewijd project. Alle elementen om deze hoge kwaliteitswijnen te produceren zijn met de grootste zorg en uiterst nauwgezet gekozen;
de keuze van de wijngaarden, gebaseerd op de kwaliteit van het fruit, de infrastructuur voor een perfecte vinificatie etc.
De gezichten op de etiketten, die de zon en de bodem van de wijn weerspiegelen, zijn het werk van de kunstenaar Enrique Torrijos.
Vanuit Engelstalig oogpunt kunnen we CARE ook interpreteren, als zijnde de zorgzaamheid en het respect dat Bodegas Anadas laat zien bij het maken van al hun wijnen.
50% Tempranillo en 50% Cabernet Sauvignon.
Klei en keien vormen de bodemsoort.
Oogsten werd gedaan in september.
Schillinweking gedurende 4 uur. Fermentatie in roestvrijstalen tanks op een temperatuur tussen 16 and 18ºC.
Unieke productcode (UPC)ANADA09018
ProducttypeWine
Prijs (excl. btw)€ 5,47
Prijs (incl. btw)€ 6,62
BTW hoog (21%)€ 1,15
Beschikbaarheid Beschikbaar
Regio Northern Spain
Oogstjaar 2018
Land Spanje
Inhoud 0,75 Liter
Alchohol percentage 13,5 %