Domaine Las Cazottes Rouge Rousillon Villages 2015

€ 18,27


75% Grenache en 25% Mourvèdre, Syrah en Carignan.
Harde, leisteenachtige bodem.
In de neus geconfijte rode vruchten. Rond en vol in de mond, met het typische Grenache karakter: zijdezachte tannines, elegant en vrouwelijk... een ijzeren hand in een fluwelen handschoen.
Traditioneel in betonnen tanks.
Vignobles Vellas is een familiebedrijf dat 4 generaties geleden in het hart van de Languedoc begon. Hun wijngaarden, met een oppervlakte van 120 hectare, zijn verdeeld over 8 terroirs. Naast hun 5 eigen wijngaarden wordt het assortiment verder
aangevuld door de sterke partnerships die ze hebben met wijnmakers uit de Languedoc, de Sud-Ouest, de Rhône-vallei en de Provence. Op die manier bieden ze wijn uit alle gebieden van Zuid-Frankrijk aan.
Respect voor het land en het milieu dragen ze erg hoog in het vaandel, waardoor de meerderheid van hun wijngaarden biologisch is. Bij Vignobles Vellas is het werk in de wijngaarden uitermate belangrijk, om zo gezonde druiven met een optimale
rijpheid te kunnen plukken. Dit zorgt voor rijke en fruitige rode wijn, geconcentreerd en intens, maar ook voor aromatische en elegante rosé en witte wijn.
Unieke productcode (UPC)VELL08015
ProducttypeWine
Prijs (excl. btw)€ 15,10
Prijs (incl. btw)€ 18,27
BTW hoog (21%)€ 3,17
Beschikbaarheid Beschikbaar
Regio Languedoc - Roussillon
Oogstjaar 2015
Land Frankrijk
Inhoud 0,75 Liter
Alchohol percentage 14,5 %