McManis Family Vineyards, California Petite Sirah

€ 15,50

De wijn heeft zachte tannines en het houtgebruik is goed uitgebalanceerd. Donkere rijke kleur met aroma's van bosbessen en kruidigheid.

Druif

100% Petite Sirah

Domein

De McManis wijngaard is gelegen in de buurt van de koele invloeden van de San Joaquin en Stanislaus Rivers, ten zuiden van Lodi, nu bekend als de River Junction. Het bedrijf is opgericht in 1990 door Ron en Jamie McManis, de 4e generatie wijnbouwers. De McManis familie verbouwt al sinds 1938 druiven in deze regio. Tegenwoordig beschikt de familie over een wijngaard areaal van een grootte van 1200 ha. De visie van het bedrijf: Het produceren van de mooiste wijnen en druiven in de Noordelijke San Joaquin Vallei, alsook het verlenen van een zo goed mogelijke service. Alle zakelijke beslissingen en mbt productie zijn grondig overwogen en genomen. Men wil op de best mogelijke manier kwaliteit leveren en waarborgen en klanten dienen.

Vinificatie

De wijn wordt gefermenteerd onder gecontroleerde temperaturen in inox vaten, daarna volgt 4 maanden houtrijping in nieuwe en gebruikte Franse en Amerikaanse barriques.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)MANI03019
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 12,81
Prijs (incl. BTW)€ 15,50
BTW€ 2,69
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 13,5 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 12 bt.
Oogstjaar 2019
Land USA
Regio California
Dit product heeft nog geen beoordelingen.