Prinz von Hessen Classic, Riesling VDP 2017

€ 12,54


In de neus fijne tonen van citrus en abrikoos. Deze off-dry wine vertegenwoordigt de perfecte definitie van zoet-zuur. Sappige, rijpe appel en exotisch fruit gecombineerd tot een levendig mondgevoel. Aromatische en verfrissende afdronk.
De oogst vond plaats van eind september tot eind oktober. Intense, handmatige selectie in de wijngaard zorgde ervoor dat alleen de beste druiven werden geoogst.
Na de oogst worden de druiven zachtjes geperst. Om de verse fruitaroma's van de Riesling most te behouden, vindt de fermenatie plaats in temperatuur gecontroleerde roestvrijstalen vaten.
100% Riesling.
Prinz von Hessen, gelegen in Johannisberg in het kleine Duitse wijngebied van de Rheingau, is één van de belangrijkste Riesling-producenten in Duitsland. Sinds zijn oprichting is het wijndomein lid van de vereniging van wijnproducenten in de Duitse
wijnbouw, de zogenaamde VDP. De uitmuntende kwaliteit van de wijnen blijkt uit de internationale en nationale erkenning. 95% Van de teelt is gewijd aan de Riesling-druif die bewijst dat er inderdaad geen andere plaats is waar deze druif beter kan
groeien, dan precies op de 50e breedtegraad noord.
Unieke productcode (UPC)PRIN02017
ProducttypeWine
Prijs (excl. btw)€ 10,36
Prijs (incl. btw)€ 12,54
BTW hoog (21%)€ 2,18
Beschikbaarheid Beschikbaar
Regio Rheingau
Oogstjaar 2017
Land Duitsland
Inhoud 0,75 Liter
Alchohol percentage 12,0 %