Burmester, Porto DOP LBV

€ 24,30

Levendig rood van kleur met paarse rand. Deze Late Bottled Vintage heeft een aantrekkelijk aroma van wild fruit, pruimen en balsamico. In de smaak is hetzelfde wilde fruit waarneembaar, het mondgevoel is rijk, zacht en complex met duidelijke tannines.

Domein

De familienaam ‘Burmester’ komt van het Duitse woord „Burgmeester“ (Burgemeester) - aangezien de familie uit het kleine stadje Moelln in Noord-Duitsland kwam. In 1730 richtten Henry Burmester en John Nash een graanhandel op in Londen onder de naam Burmester & Nash. In 1750 verhuisde het bedrijf naar Vila Nova de Gaia en begonnen zij met het verschepen van Port naar de Britse Eilanden en de rest van Europa. In Londen was het bedrijf zeer actief. De commerciële en financiële activiteiten van de familie Burmester werden zeer gewaardeerd in London. Zo is de meest bekende straat in de wijk Wimbledon de ‘Burmester Road’.

Lekker bij

Erg lekker bij vleesgerechten zoals filet mignon met pepers, kalfsvlees met Béarnaise saus of kwarktaart met chocolade/mint, peer en chocoladetompoes en kazen zoals Camembert.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)BURM07015
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 20,08
Prijs (incl. BTW)€ 24,30
BTW€ 4,22
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 20 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2015
Land Portugal
Regio Northern Portugal
Dit product heeft nog geen beoordelingen.