Cascina Ghercina, Piemonte DOC Brachetto

€ 12,10

Deze helderrode, frisse en fruitige wijn heeft een intens aroma van rozen. Aangename, delicate smaak van rode bessen en framboos.

Druif

100% Brachetto.

Domein

In 1871, het jaar waarin Rome de hoofdstad van Italië werd, begon de familie Sartirano haar geschiedenis in de wijnproductie. Trouw aan de Piemontese principes en waarden, waar werk en eerlijkheid de basis zijn van een goed leven, produceren zij lokale wijnen, zoals Dolcetto, Barbera, Nebbiolo en Barolo. Vandaag de dag zet de vierde generatie Sartirano de activiteit van de familiekelder voort, met steeds nieuwe en ambitieuze projecten, maar met behoud van de focus op traditie en kwaliteit. Cascina Ghercina is een merk dat door de familie Sartirano wordt gebruikt ter ere van het meer dat in het centrum van het landgoed Novello ligt en dat bijdraagt aan een uitzonderlijk microklimaat voor de wijnbouw.

Vinificatie

Koude schilinweking gedurende 24 uur met lichte persing bij 2 graden Celcius. Fermentatie gedurende 8 dagen in roestvrijstalen vaten onder druk, daarna een maand verfijning op gist. Filtering en botteling bij lage temperatuur.

Lekker bij

Heerlijk als aperitief en bij ijs, aardbeien of zoetigheden.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)GHER13022
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 10,00
Prijs (incl. BTW)€ 12,10
BTW€ 2,10
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 6,5 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2022
Land Italië
Regio Piemonte
Dit product heeft nog geen beoordelingen.