Laurenz V., Kamptal Reserve Charming Grüner Veltliner

€ 21,75

Deze icoon wijn van Laurenz V is elegent, complex en charming! De wijn heeft een prachtige mineraliteit, is romig en heeft een intense, verfrissende afdronk.

Druif

100% Grüner Veltliner

Bodem

De wijnstokken staan aangeplant op een bodem van graniet, leisteen, klei en leem.

Domein

In april 2005 besloot Laurenz Maria Moser V., afstammeling van de beroemde Oostenrijkse Lenz Moser wijnfamilie, zich geheel te wijden aan het produceren van Grüner Veltliner met de steun van twee partners. Laurenz Maria’s partner Franz Schweiger, accountant en economisch deskundige, neemt de verantwoordelijkheid voor de financiële kant, terwijl Dieter Hübler zorgdraagt voor de marketing en distributie. Laurenz Maria concentreert zich op het werk in de wijngaarden en de vinificatie. <br />Vandaag de dag worden jaarlijks de volgende Cuvées gemaakt: <br />Sunny, Singing, Friendly, Silver Bullet, Charming Grüner, Grüner Forever en Forbidden Grüner <br />Veltliner. Het enthousiasme voor de Grüner Veltliner en de kennis en ervaring bij de wijnbereiding heeft geleid tot een nieuwe internationale stijl van Grüner Veltliner; subtiele kruiden, elegante zuurgraad, levendige en speelse tonen in de mond en een zeer aangename afdronk. <br />Kort samengevat: Lauren V. maakt wijnen met elegantie en charme. De druiven voor de Laurenz V. Grüner Veltliner zijn afkomstig van betrouwbare telers in Kamptal, Kremstal en het Weinviertel. Laurenz V.‘s visie is om de verscheidenheid te ondersteunen op weg naar een welverdiende internationale reputatie. Laurenz V. exporteert naar 42 landen over de hele wereld, dus of men nu in Londen, Los Angeles of Dubai verblijft, overal kan men van de Grüner Veltliner van Laurenz V. genieten!

Vinificatie

Fermentatie onder gecontroleerde temperaturen in roestvrijstalen vaten. De wijn rust daarna 8 maanden op zijn fijne "lies", alvorens deze gebotteld wordt.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)LAURE04017
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 17,98
Prijs (incl. BTW)€ 21,75
BTW€ 3,77
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 12 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2017
Land Oostenrijk
Regio Niederösterreich
Dit product heeft nog geen beoordelingen.