Vignerons Catalans, Pays d'Oc IGP 4 Saisons Cabernet Sauvignon

€ 8,75

n rijke donkerrode kleur. In de neus rijpe tonen van rood fruit, kruiden en peper. Een volle en rijke smaak met elegante tannines.

Druif

100% Cabernet-Sauvignon.

Domein

Vignerons Catalans bestaat uit een groep wijnproducenten die zich ten doel heeft gesteld de wijnen uit de Roussillon verder te ontwikkelen en te laten erkennen in Frankrijk en andere landen. Dit wijnmakers collectief verenigt mannen en vrouwen die een sterke band hebben met de geschiedenis, de waarden en de wortels van de regio. Gepassioneerde en visionaire wijnbouwers met een sterke gemeenschapsgeest. Als toonaangevend wijnbedrijf van de Roussillon verdedigen zij de waarden van de coöperatieve beweging en de sterke identiteit van de wijngebieden in het Catalaanse land. Al meer dan vijftig jaar verdedigen zij de vruchten van hun wijngaarden en de waarden waarop hun reputatie is gebaseerd: aansluiting bij de eisen van de markt en de consument; voortdurende verbetering van de kwaliteit van hun producten; innovatie en ontwikkeling van nieuwe concepten; bevordering van openheid en respect voor het milieu.

Vinificatie

De druiven worden ontsteelt en fermenteren 8 dagen bij 28°C voordat ze worden geperst. De rijping geschiedt enkele dagen op het vat voor de botteling.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)CATA17021
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 7,23
Prijs (incl. BTW)€ 8,75
BTW€ 1,52
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 13 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2021
Land Frankrijk
Regio Languedoc - Roussillon
Dit product heeft nog geen beoordelingen.