Vignobles Vellas, Pays d'Oc IGP Medusa Viognier

Een elegante, fascinerende wijn met een mooie transparante kleur en zonnige toetsen met een gouden gloed. De aroma's van witte perzik en abrikoos komen naar voren en worden geaccentueerd door een vleugje witte bloemen.

Druif

100% Viognier.

Bodem

De bodem bestaat uit voornamelijk klei en kalksteen.

Domein

Vignobles Vellas is een familiebedrijf dat 4 generaties geleden in het hart van de Languedoc begon. Hun wijngaarden, met een oppervlakte van 120 hectare, zijn verdeeld over 8 terroirs. Naast hun 5 eigen wijngaarden wordt het assortiment verder aangevuld door de sterke partnerships die ze hebben met wijnmakers uit de Languedoc, de Sud-Ouest, de Rhône-vallei en de Provence. Op die manier bieden ze wijn uit alle gebieden van Zuid-Frankrijk aan. Respect voor het land en het milieu dragen ze erg hoog in het vaandel, waardoor de meerderheid van hun wijngaarden biologisch is. Bij Vignobles Vellas is het werk in de wijngaarden uitermate belangrijk, om zo gezonde druiven met een optimale rijpheid te kunnen plukken. Dit zorgt voor rijke en fruitige rode wijn, geconcentreerd en intens, maar ook voor aromatische en elegante rosé en witte wijn.

Lekker bij

Een aangename aperitiefwijn, die bovendien prima te combineren is met een salade, een visgerecht of een stukje wit vlees.

Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Niet beschikbaar
Productinformatie
Unieke product code (UPC)VELL07021
ProducttypeWine
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Regio Languedoc - Roussillon
Land Frankrijk
Oogstjaar 2021
Packing code Original carton box 6 bt.
Inhoud 0,75 liter
Alchohol percentage 13 %