Weingut Triebaumer, Ruster DAC Beerenauslese Cuvée

€ 26,70

Gouden kleur met gele reflecties, aroma’s van tropisch fruit zoals ananas, acacia bloesem, brioche, wijngaardperzik en eucalyptus met tonen van honing. In de mond zoet met een lichte zuurgraad en romig fruit. Sappig, elegant en veelzijdig.

Druif

Muscat.

Domein

De Triebaumer familie is al sinds 1691 woonachtig in Rust, wijn en wijnbouw zijn al generaties lang een traditie en de traditie is nog steeds belangrijk voor Regina en Günter, als een waardevolle basis voor innovatie. De liefde voor de traditie in combinatie met hun kennis uit een vorige carrière zorgt voor een open kijk op de wijnmakerij. Zo halen zij het beste uit het terroir en produceren goed gestructureerde en onderscheidende wijnen die onmiskenbaar zijn van hun oorsprong. De wijnen die gemaakt worden zijn niet voor iedereen, maar voor hen die de eerlijke, solide en regionale landbouw waarderen. Momenteel worden er 60 hectare aan eersteklas wijngaarden bewerkt in Rust.

Vinificatie

Selectieve, handmatige oogst, vermaling, maceratie van 3 uur, zachte persing, gisting in roestvrijstalen tanks beëindigd in een druktank. Rijping in roestvrijstalen tanks.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)TRIE11020
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 22,07
Prijs (incl. BTW)€ 26,70
BTW€ 4,63
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 11 %
Inhoud 0,375 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2020
Land Oostenrijk
Regio Burgenland
Dit product heeft nog geen beoordelingen.