Weingut Triebaumer, Ruster DAC Traminer Spätlese

€ 19,99

Strogele kleur, intense aroma’s van rijp en sappig fruit, rozen, kruiden en peren. In de mond aangenaam zoet met een aromatische kruidigheid. Zoete nectarine en verse kiwi zijn te herkennen.

Druif

Traminer.

Domein

De Triebaumer familie is al sinds 1691 woonachtig in Rust, wijn en wijnbouw zijn al generaties lang een traditie en de traditie is nog steeds belangrijk voor Regina en Günter, als een waardevolle basis voor innovatie. De liefde voor de traditie in combinatie met hun kennis uit een vorige carrière zorgt voor een open kijk op de wijnmakerij. Zo halen zij het beste uit het terroir en produceren goed gestructureerde en onderscheidende wijnen die onmiskenbaar zijn van hun oorsprong. De wijnen die gemaakt worden zijn niet voor iedereen, maar voor hen die de eerlijke, solide en regionale landbouw waarderen. Momenteel worden er 60 hectare aan eersteklas wijngaarden bewerkt in Rust.

Vinificatie

Handmatige oogst, 10 uur maceratie, zachte persing en een temperatuur gecontroleerde gisting in roestvrijstalen tanks. Gisting wordt beëindigd door afkoeling en filtratie.

Niet beschikbaar
Wij kunnen U per email laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.
Productinformatie
Unieke product code (UPC)TRIE10020
ProducttypeWine
Prijs (excl. BTW)€ 16,52
Prijs (incl. BTW)€ 19,99
BTW€ 3,47
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Aantal beoordelingen 0
Alchohol percentage 11 %
Inhoud 0,75 liter
Packing code Original carton box 6 bt.
Oogstjaar 2020
Land Oostenrijk
Regio Burgenland
Dit product heeft nog geen beoordelingen.